Разширено търсене

Категории


Flash on English for Cooking, Catering and Reception - Second edHiobThe book with a hole

Цена: 24.99 лв.

Задайте въпрос за този продукт

Това е книга. Дотук добре. Книга с дупка. Странно, но не достатъчно. Една педя дупка и то в центъра на книгата... Това е книгата, около която можем да съберем цялото семейство или ученици, въоръжени с моливи, боички, цветна хартия и лепило.
Ако сте разгледали или познавате останалите издания на Tate Gallery, не би трябвало да е останало нещо, което да ви учуди. Каталога на издателството е своеобразен сборен пункт на причудливи идеи, плод на безгранична фантазия, а “The book with a hole” може да оглави цялостната представа за подбора на TATE.
Като издание на галерия, неизменно главната задача на книгата е рисуването. Рисуване с идея, рисуване в дупка. Защо именно дупка? Дупката, както можем да си я представим е празно, кръгло пространство, което е дарено с по-скоро негативен смисъл и изначално е обект на промяна.
Тук дупката се явява нашето творческо пространство, дава пълна свобода на фантазията на нас и децата ни, а страниците около нея и закачливите въпроси ни дават отправни точки на въображението и творческата мисъл.

Авторът на книгата – Ерв Тюйе, се слави с успешна кариера в рекламния бранш много преди да се пренасочи към детските книги . Той е един от най-известните и най-обичаните етски автори и илюстратори в наши дни. Спечелил е безброй почитатели с разпознаваемия си стил и много от книгите си като: “Night and day”, “The five senses” и “Imagine”, носители на награди.

НЯМА В НАЛИЧНОСТ!