Разширено търсене

Категории

My status


Baudelaire/ LA FANFARLOLanguage Trainer 2 + CD audioMake your mark

Цена: 23.00 лв.

Задайте въпрос за този продукт

Написана и рисувана на ръка от носителката на награди, авторката Сара Ричардсън „Make your mark” е полу-учебник по рисуване, полу-работна тетрадка, създадена с цел да изгради нужното самочувствие и да отключи креативността на всеки, която отвори книгата.

Вместо да дава неясна и ненужна информация, “Make your mark” е по-скоро помагало по рисуване, отвеждащо читателите си на пътешествие из дебрите на личното им въображение и идеи. То започва с удоволствието от драсканиците, научава ни как да създаваме тонове, линии, форми, текстури и шарки и достигаме до по-сложните умения, като рисуване на животни, хори и овладяване на перспективата. Чрез голямо разнообразие от дейност и задания, книгата помага на младия художник да открие собствената си сила и талант и дава самочувствието да продължат и да „изградят свой собствен почерк”.

Сара Ричардсън е артист и преподавател по изобразително изкуство в редица Лондонски училища. Носител е на наградата Oppenheim Toy Portfolio Gold Award в САЩ през 2006 за бестселъра си  - “Art in a box”.

ПОРЪЧАЙ ТУК!