Разширено търсене

Категории


Wir packen unseren KofferBARBE BLEU / LE FANTÔME DE LʼOPÉRA + CDLa boîte à histoires

Цена: 40.00 лв.

Задайте въпрос за този продукт

"Направи си приказка" е забавна игра на карти, с която да съставяте изречения и да измисляте истории. Герои, животни, места и предмети са внимателно подбрани, за да предоставят разнообразен набор от възможни комбинации.

Играта позволява на играчите да обогатят речника си, да затвърдят граматиката, да спрягат глаголи и да съставят изречения. Помага на учениците да упражнят различни езикови структури, а също така стимулира въображението им правейки изречения и създавайки истории.

Какво съдържа играта?

  • 132 карти разделени в 5 тестета. Всяко тесте съответства на група думи: 20 лилави карти с герои; 20 зелени карти с животни, 20 оранжеви карти с места, 20 червени карти с често използвани предмети, 42 сини карти с глаголи.
  • 10 специални жокер карти ( по 2 за всяко тесте)
  • 60 пулове 
  • 2 зара 
  • ръководство за учителя

ДИСТАНЦИОННО ОБУЧЕНИЕ

Дистанционното обучение с тази игра ще е безпроблемно. Разказването на истории не изисква никаква физическа близост, а картите са идеалният инструмент за подпомагане на учениците при създаването на техните истории. Различните варианти за игра са включени в ръководството за учителя и също могат да се използват по време на онлайн класове и курсове.

 ISBN: 9788853629982

ПОРЪЧАЙ ТУК!