Разширено търсене

Категории

My status


The Mill on the Floss + CDJUST SO STORIESHarry and the Egyptian tomb + audio MP3

Цена: 17.00 лв.
10.90 лв.
Спестявате: 6.10 лв.

Задайте въпрос за този продукт

РАЗЛИСТЕТЕ КНИГАТА ТУК

Двама полицаи, Хари и Ема, са изпратени за разследват древна Египетска гробница, където е скрито откраднато съкровище. Хари е недоволен и настроението му се влошава още повече, когато разбира, че техният водач ще бъде момиче. Все пак Хари и Ема влизат в гробицата на древната Египетска царица Нефертари, водени от Шион. С какви опасности ще се сблъскат? Какво ли ще открият в гробницата?
 
В тази книга ще откриете:
 
- Игри и занимателни упражнения
- Картинен речник, свързан с основните теми на историята
- Multi-Rom дискът съдържа аудио запис на цялата история, прочетена от носител на езика с цел възприемането на автентична английска реч; освен аудио, дискът включва и анимирана версия на историята, което докосва децата по един по-съвременен и близък за тях начин. Упражненията, които ще откриете на последните страници на всяка книжка са достъпни и на дискът, но в интерактивен, игрови вариант. Дискът може да бъде използван както на обикновено CD устройство (само за аудио вариант), така и на компютър (PC/ Mac).
 
Теми:
- Различни култури
- Приятелство

altИнсталирайте приложението ELI LINK App на Вашия таблет или телефон и се възползвайте от всички аудио,видео и допълнителни материали. Можете да го намерите в Google Play и AppStore.

ПОРЪЧАЙ ТУК!