Разширено търсене

Категории


RIP VAN WINKLEThe Ball GameEl planeta en juego

Цена: 40.00 лв.

Задайте въпрос за този продукт

Играта се състои от богато илюстровано игрално табло и 2 тестета с карти. Играчите се придвижват последователно по таблото и отговарят на редица въпроси свързани с екология (рециклиране, енергоспестяване и екологично чисти продукти) в опита им да достигнат финала.

Правила на играта:

Поставяме игралното табло на удобно за нас място. Разделяме двете тестета карти и ги поставяме с лицето надолу. Първият играч хвърля зара и започва да се придвижва по таблото следвайки указанията. Попадайки на плочка, с да кажем стъклен контейнер, играча тегли карта от тестето с изображения. Ако предмета показан на картата е подходящ за този контейнер - играча продължава придвижването по таблото, ако ли не наред е следващия. Когато играча попадне на плочка с въпросителна - тегли карта и отговаря на въпрос. Ако отговори правилно - играча продължава придвижването по таблото, ако ли не наред е следващия.     

Какво съдържа играта?

  • игрално табло 
  • зар
  • 60 карти с изображения
  • 72 карти с въпрос и отговори
  • ръководство за учителя с идеи за допълнителни дейности

Разбирането и обсъждането на въпросите, помага на играчите да научат много нови неща и да упражнят уменията си за задаване на правилно конструирани въпроси, както и комуникативните им умения за дискусия.

ПОРЪЧАЙ ТУК!